Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів відмінною новиною на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість отримала свою першу роль у великому кіно - українській комедії "Я, Ти, Він, Вона". Так, артистка похвалилася тизером і зізналася, що прем'єру можна буде побачити вже в грудні цього року.

"Я вперше у великому кіно!!)) Новий тизер @me_you_he_she_movie !!! Як же я хочу якомога швидше побачити фільм 🙏 Прем'єра в грудні !! @zelenskiy_official @evgenii.koshevoi @nastyakorotkaya", - похвалилася Дорофєєва. Фолловери дуже зраділи: "Тепер сиди і чекай грудня😭", "Афігеть!!! Настя теж тут))) круууто!!!", "Обов'язково треба подивитися, там же знімається Надя Дорофєєва", "Якщо українською - це супер!!!!😘", "Вже хочу побачити ☺".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва заінтригувала відмінною новиною: зовсім скоро вийде новий альбом і він буде просто неймовірним. Також знаменитість позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок. А ще Дорофєєва давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.