Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість давала концерт в Лос-Анджелесі, а після вирішила ще трохи погостити в США. Так, артистка виклала селфі в дзеркалі і зізналася, що поїхала з порожніми валізами, адже не хотіла тягти минуле і намагалася про щось забути.

"На цей раз я прилетіла в Los Ángeles без речей. Порожній чемодан, два моїх спортивних костюма на подарунки, пари шортів і тільки що створені штани з офісу @lastory_store . Місто, яке за останні 10 місяців, асоціювався у мене з болем. Місто, яке я давно так трепетно полюбила і залишилася в ньому жити, наплювавши на роботу, лякає мене. На підльоті мене трусило. Я дивилася на ці маленькі будиночки і говорила собі «але тепер все позаду ,все в минулому, не бійся», але дикий страх всередині мене засів міцно. Ці два дні я дізнавалася його заново. Я зустрічала друзів, для яких була значима, я гуляла вулицями і розглядала людей. Я не хотіла тягти сюди своє минуле. Я хотіла все забути. Не знаю, чи вийде у нас знову. Не знаю, чи можна все зрозуміти і пробачити. Себе зрозуміти напевно. Раніше я завжди тікала. Хочеться і зараз...", - відверто зізналася Седокова. Фолловери ж заходилися втішати Анну, а також зазначили, що вона виглядає неймовірно сексуально в лосинах і короткому топі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку. Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести. А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.