Відомий ведучий, екс-учасник групи "ДІО.фільми" Володимир Дантес показав тізер свого блогу, який називається "Чоловік Наді Дорофєєвої".

Так, на відео співак в розслабленій позі плюшевих тапочках з помпонами і з келихом віскі заявляє: "Всім привіт! Мене звати Володимир Дантес, мені 30 років, і я безробітний. На думку моєї дружини я живу за її рахунок. І це правда". Запис з'явилася на його сторінці в Instagram.

З анонсу видно, що блог обіцяє бути іронічним і навіть стьобним.

"Мій влог для самостійних і сміливих чоловіків! Для тих, кого вважають підкаблучниками. Мужики, я на вашому боці!" - написав Дантес під відео.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фоловерів в мережі визнали такий експеримент чоловіка Наді Дорофєєвої смішним і зажадали продовження, а також зробили йому всілякі компліменти з приводу милих тапочок.

Раніше ми писали про те, що актори Студії "Квартал 95" запускають новий проект – зніматимуть романтичну комедію "Я, ти, він, вона" з однієї з найпопулярніших українських зірок в головній ролі, Надею Дорофєєвою.

Головна роль дістанеться саме солістці групи "Час і Скло", а колегами по майданчику будуть Євгеній Кошовий і Володимир Зеленський.

дантес і дорофєєва

Також ми раніше писали про те, що незабаром свою третю річницю офіційних стосунків відзначатиме найефектніша пара українського шоубізу: співачка, солістка групи "Час і скло" Надя Дорофєєва та її обранець, телеведучий та музикант Володимир Дантес. Закохані обіцяють – сумно на святкуванні точно не буде, але такі гуляння точно "тільки для дорослих".

Також портал розповідав про те, що відома українська співачка, солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів новим пікантним знімком на своїй сторінці в Instagram. На фото артистка позує в прозорій сукні, а її волосся перефарбовані в волошковий колір.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала афішу свого кінодебюту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів новим пікантним знімком.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що річниця весілля Дорофєєвої та Дантеса переплюне першу шлюбну ніч.