Днями Анастасія Волочкова опублікувала фото себе в новому образі, який на думку багатьох йде їй значно більше.

Скандально відома російська балерина змінилася буквально на очах у своїх фанатів, причому менш, ніж за добу.

Волочкова

Так, вранці знаменитість опублікувала спільне фото з колористом-перукарем, яка приїхала до неї з Петербурга, а зовсім недавно Волочкова оприлюднила фото з підсумками роботи майстра.

На своєму каналі балерина додала:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Колорист Марія з Санкт-Петербурга пофарбувала моє волосся в більш світлий колір .. Краще так?

Цікаво, що зміни в зовнішності балерини не були радикальними, адже їй всього лише якісно освітлити волосся і зробили хорошу укладку. Однак це буквально перетворило Волочкову з чудовиська в красуню.

Волочкова

Фанати балерини відразу ж додали: "Красиво вийшло", "Богиня...", "Відмінна укладка і колір волосся", "Так краще, тепер почніть за ними доглядати і тоді неприємний вигляд волосся піде в минуле".

Волочкова

Як багато хто знає, нещодавно на одному з фото Волочкову і правда помітили з немитою головою, після чого на знаменитість обрушився шквал критики.

Варто врахувати, що до деяких зауважень коментаторів зірка вирішила прислухатися.

До слова, старіючу російську балерину Анастасію Волочкову в черговий раз висміяли шанувальники за безглуздий вигляд, брудну голову і вічний шпагат на одну ногу. Фолловери вважали, що артистці варто кардинально змінити зовнішність і зайнятися собою. Адже крім вульгарних шпагатів і множинних голих фото, їй показати більше нічого.

Як відомо, Анастасія Волочкова на даний момент знаходиться на відпочинку в готелі Merit Royal, який розташований на Кіпрі. Однак навіть на відпочинку балерина займається "улюбленою справою". Балерина вирішила провести відкритий майстер-клас на терасі готелю, щоб показати людям частинку своєї майстерності. Однак підписники заявили, що Волочкова може показати світу тільки один елемент і це її фірмовий вульгарний шпагат.

Волочкова

"Прямо ніяково за Настю", "Мені здається, вона випила сильно", "Я одного не зрозумію, чому Анастасія вічно з брудною головою?", "Настя, та кидайте ви страждати дурницями! Краще проведіть час з користю", - пишуть обурені користувачі соцмереж.

Волочкова

До речі, про вульгарні шпагати Волочкової. Нещодавно Анастасія сіла на кілок у прямому сенсі. Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова продовжує дивувати шанувальників своїми відвертими фотографіями. Так, зараз вона знаходиться на курортах Північного Кіпру, звідки публікує знімки. Здебільшого, всі її фотографії з відпочинку з категорії "18+".

До часто справедливих коментарів хейтерів, які критикують її за відверті знімки, Волочкова ставиться з іронією. Так, після низки підколів вона навіть запустила в Instagram хештег #шпагатволочковой, де регулярно з'являються поновлення.

Нагадаємо, український співак Олег Винник попри постійну зайнятість, як виявилося, знаходить час і для цікавих знайомств, і для вірних друзів. І хоча він рідко ділиться подробицями про своє близьке оточення, цього разу вирішив зробити виняток для фанаток.

Як повідомляв Znaj.ua, популярна американська співачка Леді Гага, яка більше всього на світі любить епатувати публіку, постала перед шанувальниками у несподівано ніжному і жіночому образі. Співачка прикрасила обкладинку жовтневого глянцевого журналу Vogue.

Також Znaj.ua писав про те, що вже давно всім відомо, що популярна українська співачка Ані Лорак і російський співак Філіп Кіркоров кращі друзі. Зірки не приховують любові один до одного, регулярно з'являються на публіці разом і присвячують зворушливі пости в особистих мікроблогах. Цього разу Лорак і Кіркоров здивували фанатів не просто спільним фото, а епатажним запальним відео.