У найближчі дні в ряді областей України пройдуть дощі. Вночі похолодає до +3 градусів.

На вихідних на більшій території України очікуються дощі та похолодання, повідомляє Укргідрометцентр.

У суботу, 13 квітня, дощі очікуються у східних і південних областях.

Найхолодніше буде на заході - +9...+11, вдень +3...+5 вночі, за винятком Ужгорода: там до +15.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На півдні і сході країни очікується +15...+17 вдень і +6...+8 вночі. У центральних і північних областях буде +10...+12, вдень +4...+6 вночі.

У Києві без опадів, +9...+11, вдень +3...+5 вночі.

У неділю, 14 квітня, опади не передбачаються тільки на заході і півночі.

Температура вдень +9...+15, вночі +3... +8. Найтепліше на сході.

Нагадаємо, вже зовсім скоро християни святкуватимуть Великдень. В це свято хочеться провести час в колі близьких людей і насолодитися весняним тепло. Синоптики прогнозують, що Вербну неділю в Україні буде прохолодною і вітряною, а от на Великдень очікується тепла погода.

Народний синоптик також зазначив, що в найближчі дні в Україні почнуться заморозки, але вони не захоплять всю країну. У вербну неділю очікується зниження температури, яке супроводжуватиметься сильним вітром.

Також повідомлялося, що погода в квітні буде досить мінливою в Україні. Місяць розпочнеться з прохолодною температури, а в деяких областях навіть можливі нічні заморозки. Однак, після 7-8 числа прийде справжнє весняне тепло, а погода буде сонячною і без опадів.

Нагадаємо, що синоптики здивували прогнозом на весну: +30 в квітні і холоднеча в травні

"Знай.uа" писав про погоду на травневі свята, відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Також Знай.uа" писав, що погода в Україні буде теплою і сонячною. Практично на всій території України не буде опадів, але в східних областях вночі можливий мокрий сніг.