На найвіддаленіших позиціях Маріупольського напрямку оборону стереже морська піхота.

Зовсім недавно сюди з окупованого Докучаєвська намагалися прорватися ворожі диверсанти групою у вісім чоловік.

ЗСУ
ЗСУ

Українські воїни застосували проти окупантів гранатомети. Терористи, у відповідь, атакували наших протитанкової ракетою, яка потрапила в спостережний пункт. Як кажуть самі бійці, звідти вогонь не вівся.

українські воїни
українські воїни

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

У момент вибуху в будівлі було два бійця. Один отримав важкі поранення, другому дісталося менше. Прибулий медик перев'язав українському воякові руку.

Крім цього, терористи вели вогонь з іншого флангу, біля селища Гранітне. Там бойовики намагалися підійти впритул до позицій українських захисників.

В жорстокій сутичці, бойовики випустили ракету, яка потрапила в опорник. Шість бійців ЗСУ отримали поранення.

ЗСУ
ЗСУ

В боях противник поніс великі втрати. "За даними розвідки, в бригаді противника четверо загиблих і шість поранених", - каже командир бригади.

В даний момент українські воїни в безпеці, їх життю нічого не загрожує, кажуть медики штабу ООС.

Варто нагадати, що У Росії відкрито заговорили про потужності української армії.

Про це в ефірі пропагандистського телеканалу "Росія 1" сказав адепт Кремля Олександр Сладков.

В ефірі програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" Сладков зазначив, що ВСУ можуть змагатися з арміями інших розвинених європейських країн.

"Тактика війни, звичайно, змінилася. Українська армія, як би не іронізували над заявою Порошенка про те, що ця армія — одна з найсильніших в Європі, ви знаєте, українська армія дуже серйозна і за своїм рівнем може змагатися з іншими арміями розвинених європейських держав. Скільки вкладено в неї?!", – заявив пропагандист Сладков під час включення.

Олександр Сладков

Нагадаємо, Слов'янськ у вогні: річниця найбільшої трагедії українського народу

Як раніше повідомляв "Знай.ua", ЗСУ потужно помстилися за смерть українського героя

Також "Знай.uа" писав про те, що Нищівні удари ЗСУ по позиціях бойовиків зняли на відео