На днях у Кривому Розі стихія розійшлася не на жарт. Негода жорстко вирувала, місто накрило дощами, а місцями зливою і градом. У Кривому Розі дощі йшли вже кілька днів поспіль, проте 12 квітня погода шокувала місцевих своєю міццю.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Криворіжці повідомили про потужні зливи у різних мікрорайонах міста, а в районі "Артема" випав досить великий град.

"Весна прийшла! На "Артема" граду більше, ніж снігу взимку випало", — написала в соцмережі Юлія Жезмер.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Про рясні опады повідомили мешканці "Артема", вулиці Космонавтів, бульвару Вечірнього, Зарічне, мікрорайону Східний.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптики розповіли, чого чекати українцям від погоди і скільки триватиме холод. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

"У південних, східних, Дніпропетровській та Полтавській областях хмарно, невеликі, місцями помірні дощі, окремі грози, вночі та вранці місцями туман, температура вночі 4-9° тепла, вдень 12-17°. На решті території мінлива хмарність, без істотних опадів, температура вночі 2-7° тепла, у західних областях на поверхні грунту місцями заморозки 0-2°, вдень 8-13° тепла, в Карпатах 1-3° тепла. Вітер в Україні переважно північно-східний, 5-10 м/с", - кажуть синоптики.

У Києві та області субота ознаменується відсутністю істотних опадів. Вітер північно-східний, 5-10 метрів за секунду. У Києві температура вночі досягне 5-7 градусів, вдень 9-11 градусів. У Київській області вночі 2-7 градусів тепла, а вдень 8-13.

Нагадаємо, невгамовна стихія підготувала українцям огидний "сюрприз": весна здає позиції.

Як повідомляв Знай.uа погода на 13 квітня: жодна частина України не дочекається сонця.

Також Знай.uа писав, любовний гороскоп на 13 квітня: кого вдарить стріла Амура, а хто відчує укол ревнощів.