Як повідомили очевидці, прикрий інцидент трапився сьогодні, 13 квітня, в балетному залі театру. Діти разом з батьками приїхали на репетицію, і під час їх тренування зі стелі впали шматки штукатурки.

Штукатурка шматками відвалювалась зі стелі і падала на дітей. Історія відбулась у Харківському оперному театрі (ХНАТОБ) під час репетиції. Про це йдеться в повідомленні в групі ХС Харків в Facebook в суботу, 13 квітня.

Як видно на відео, купа брудної штукатурки вперемішку із пилюкою залишилась лежати на підлозі.

На щастя, в результаті надзвичайної ніхто не постраждав. Однак старе приміщення оперного театру, зокрема, його стеля потребує негайного втручання. Адже аварійна стеля потріскана і такий випадок може бути не останнім. І під загрозою можуть опинитись сотні людей.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

В ХНАТОБе в балетном зале обвалился потолок во время тренировки детской группы. К счастью, никто не пострадал 🎭

Geplaatst door ХС • Харьков op Zaterdag 13 april 2019

Нагадаємо, трагедія у київському метро: мережу сколихнули моторошні кадри.

У столиці в "Київському метрополітені" помер чоловік. Йому раптово стало погано після того, як він вийшов з вагона.
Інцидент стався у суботу, 23 березня, на платформі станції метро "Олімпійська". На вигляд чоловікові було близько 70-75 років. Очевидці трагедії розповіли, що він вийшов з вагона на станції метро. Потяг рушив в бік центру Києва від станції "Палац Україна" до "Олімпійської". Чоловік раптово схопився за серце і впав на платформу. Трагедія сталася близько 8:20.

Як повідомляв портал Знай.ua, бидло-маршрутники заплатять за хамство: збільшені в 18 разів штрафи навчать людяності.

Також Знай.ua писав, що нові станції метро на Виноградар відкриють вже за два роки. Столична влада планує першими збудувати станції "Мостицька" та "Проспект Правди" і в грудні 2021 року ними вже зможуть користуватися кияни.