У суботу вранці, 23 березня, на одній зі станцій Київського метрополітену пасажиру несподівано стало зле і він звалився прямо перед поїздом.

За попередньою інормацією, пасажири метро відразу ж викликали на місце пригоди швидку допомогу, але чоловік помер до приїзду медиків.

Повідомляється, що смерть настала близько 8:20.

За словами очевидців трагедії, чоловіку різко стало погано, коли він їхав зі станції метро "Палац Україна". Він вийшов на "Олімпійській", схопився за колону, простояв близько хвилини і різко впав на платформу.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Медики, які прибули на місце НП, лише констатували смерть пасажира метро. Особистість літнього чоловіка, якому на вигляд близько 70 років, встановили силовики. Точні причини смерті у київському метрополітені назве експертиза.

Нагадаємо, що у четвер, 21 березня, в Києві біля станції метро "Дорогожичі" автобус №155 здійснив наїзд на пішоходів, які переходили дорогу. За словами очквидців, маршрутник після наїзду на людей не пригальмував.

Поліція затримала водія, який збив трьох жінок на пішохідному переході у столиці. За попередньою інформацією, під час ДТП він був тверезим. Сам водій заявив, що у транспортного засобу просто відмовили гальма. Цю інформацію перевіряють фахівці, йдеться у репортажі ТСН.

"Мені не можна стояти, тому лише пару хвилин", - сказала потерпіла Юлія журналістам на прохання прокоментувати інцидент.

У 39-річної Юлії, однією з трьох потерпілих жінок, численні гематоми, вибиті зуби, струс мозку та забій м'яких тканин голови.

Раніше ми писали, що 21 березня, в Києві біля станції метро "Дорогожичі" автобус №155 скоїв наїзд на пішоходів, які переходили дорогу.

Як повідомляв портал Знай.uа, автобус на повній швидкості збив п'ять автомобілів і протаранив натовп людей.

Також Знай.uа писав у Запоріжжі маршрутка перекинулася після зіткнення з Hummer.