Ужгородці дочекалися весняного дива та радіють цвіту сакури.

Засаджені японською вишнею вулиці Довженка і Ракоці перетворилися на квітучу алею. Вони щороку заманюють своєю красою тисячі туристів.

Хто хоче встигнути подивитися на унікальні дерева, варто поквапитися, цвітіння триватиме ще близько тижня, пише LB.ua.

цвітіння сакури

Зазначимо, що японську сакуру завезли до закарпатського міста ще в початку XX століття, а в XXI столітті період її цвітіння в квітні став однією з відомихфішок Ужгорода.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Диво природи руками українця

На гектарі землі українец посадив півсотні видів тюльпанів. Таку красу туристи та місцеві жителі можуть спостерігати на Буковині.

Ось уже десять років чоловік орендує поле і висаджує на ньому весняні тюльпани. На гектарі землі в цьому році висадили понад 50 сортів. Є й новинки з Голландії, такі як "Кінгс оф найт" і "Преті вумен".

Оскільки цвітуть тюльпани близько 10 днів, тому варто поквапитися щоб встигнути помилуватися цим яскравим дивом.

Нагадаємо, якщо ви роздумуєте про те, куди можна поїхати в Україну на кілька днів, сміливо вирушайте на Вінничину. Крім відомих пам'яток, тут розташовано безліч незвичайних місць, які вас зацікавлять. Вони здивують нетиповим виглядом і таємничою історією.

Як повідомляв портал Знай.ua, на планеті Земля досі існують унікальні типи лісів, краса яких настільки заворожує, що деякі зволіли б там навіть заблукати.

Також Знай.ua писав про те, що українська співачка Тіна Кароль зачарувала шанувальників весняним образом та квітчастим вбранням. Фани не можуть налюбуватися.