У мережі з'явилися свіжі знімки пустельного Кримського моста, які виклав блогер RoksolanaToday&Крим на своїй сторінці в Twitter. У підписі до публікації він написав: "Навіть не знаю, звідки у мене звичка постійно брехати, що міст за прямим призначенням використовують хіба що БТРчики Шойгу... Фури з товарами, автобуси туристів, авто відпочиваючих...шо? Повно ж?".

Спантеличені користувачі не могли пройти повз і почали коментувати фотографії: "Машини невидимі просто. Секретна технологія", "Який міст? Це картонна копія на Мосфільмі".

Опублікований знімок

Крім того, повідомляється, що окупанти приступили до укладання рейок на залізничній частині Кримського мосту з боку Керчі. В цілому планується укласти 38 кілометрів рейок, при цьому з боку Тамані роботи стартували ще влітку 2018 року. Відкриття руху поїздів по залізничній частині мосту заплановано на грудень 2019 року.

Варто нагадати, що багато кримчан одночасно з окупацією сподівалися отримати світлу і безбідну старість, чекали позитивних змін у своєму житті. Однак на ділі все виявилося не так райдужно, як вони малювали в своїй уяві. Розчаровані люди розповіли кілька історій в мережі відносно того, чим обернулася для них окупація українського півострова.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Крим

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що на Кримський міст може чекати катастрофа, оскільки російські окупанти забили палі моста лише на глибину 55 метрів, а необхідно було на тисячу, про що розповів кандидат геолого-мінералогічних наук, незалежний експерт Юрій Медовар.

Як повідомляв портал "Знай.uа": будівництво російськими окупантами Кримського мосту вже призвело до багатьох проблем. В Азовському морі погіршилася якість води, змінилася берегова лінія, а тепер можуть постраждати дельфіни.

Також "Знай.uа" писав, що в країні-агресорі заявили про виділення коштів на будівництво мосту через Севастопольську бухту і Рокаду. За словами міністра економрозвитку РФ Сергія Назарова, у відомстві розглядають можливість продовження федеральної цільової програми соціально-економічного розвитку Криму і Севастополя до 2025 року.