Державна фінустанова "ПриватБанк" розповів про зміни щодо виплат грошових переказів через цифрові сервіси та відділення банку за минулий рік з грошових переказів від заробітчан.
Про інформує "Бізнес.медіа".
За даними представників банку, найбільше коштів, які отримали українці з-за кордону, надійшли зі Сполучених Штатів.

ПриватБанк

"За минулий рік Приватбанк збільшив виплати грошових переказів через цифрові сервіси та відділення банку на 25% — до 2,6 млрд доларів", - повідомляє банк.
В фінустанові додали, що найбільше коштів грошей в Україну від заробітчан надійшло з США — 16% від загального обсягу надходжень. Другий за обсягом валютних надходжень в Україну є Великобританія (8%). На третьому місці грошові перекази з Ізраїлю - 6%.

гроші

Також повідомляється, що в топ-10 країн за надходженням грошових переказів в Україну потрапила Німеччина - 5%, Росія - 5%, Італія - 5%, Польща-4%, а також - ОАЕ 2,7%, Туреччина 2,5% та Кіпр 2%.
Представники Приватбанку також інформуєть, що більше половини всіх переказів в 2018 році в Україну було здійснено з допомогою цифрових сервісів банку (онлайн банкінгу Приват24).

українці

Також наголошується, що загальний обсяг переказів з-за кордону в Україну налічує 5,67 млрд доларів.

Нагадаємо, від початку поточного року в Україні закрилося 60 банківських відділень. Найбільше своїх представництв ліквідував державний "Ощадбанк" та "Альфабанк".

Як повідомляв портал Знай.ua, українка роповіла, чим поплатилась за заробітки за кордоном. Не стало того, заради чого тяк тяжко працювала.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що стало відомо, чому українці масовов відмовляються від прописки. В які рамки заганяє новий закон.