Українці активно обговорюють дивне пророцтво про те, що ж все-таки чекатиме Україну після другого туру виборів президента України, пише видання Акценти.

Унікальний прогноз озвучила мольфарка Клина. Вона працює з допомогою карт, ворожка розповіла, яке майбутнє приготували картидля України.

"Перемир'я якийсь буде з Росією. У 2019 році мала б закінчитися війна", - зазначила мольфарка побачене на картах.

Діючого президента українці зможуть отримати на раніше, ніж в 2020 році. Саме в цей час варто очікувати початок неабияких змін в країні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ворожка впевнена, що протягом 2019 року, в Україні буде неспокійно, так як одні вибори будуть змінюватися іншими: "2019 це рік, коли Україну буквально буде трясти від виборів: навесні - президентських, восени - парламентських".

Разом з тим, точний результат виборів мольфарка називати не насмілилась. Лише сказала, що переможе кандидат, який зможе вивести Україну з того жалюгідного стану, в якому країна застрягла зараз. Очевидно, зі слів Калини, людиною нового формату швидше за все є Володимир Зеленський. Оскільки новий президент буде новим не тільки за своєю формою, але й за своєю суттю.

Відома українська віщунка Лана Яр зробила прогноз для кандидатів у президенти - Володимира Зеленського та Петра Порошенка і розповіла, що чекає українців у другому турі голосування, який відбудеться 21 квітня.

Карпатський мольфар Нечай передбачив для України трагічну долю. Пророцтва мольфара вже почали втіляться в життя. Він передбачив, що Україна перестане існувати як держава в 2021 році. Також він говорив про те, що країну накриє смута і почнуться заворушення. До цього періоду можна віднести сутички на Майдані. Також Нечай говорив про те, що Янукович не протримається довго при владі.

Нагадаємо, пророцтва карпатського мольфара Нечая почали збуватися: від цих слів волосся стає дибки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "При Порошенку війна не закінчиться": астролог попередила, майбутнє може бути сумним.

Також "Знай.uа" писав, що в мережі з'явилися результатисоціальних опитувань напередодні другого туру президентських виборів в нашій країні.