Синоптики попередили українців про різке зниження температури повітря. Повідомляється, що вночі може прийти похолодання, температура опуститься нижче нульової позначки.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Укргідрометцентру.

Так, за інформацією синоптиків на території Полтавської області з 20 квітня очікуються нічні заморозки, температура може впасти до -1...2 ° С. А ось вдень температура прогріється до 10 ... 12 ° С тепла. Така температура протримається всі вихідні.

Дощ в Україні
Дощ в Україні

Синоптики обіцяють вранці ясну погоду, проте в обід небо затягне хмарами. У неділю, 21 квітня, прогнозуються невеликі опади, вітер помірний до 4 м/с.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дощі
Дощі

Варто нагадати, що Наталка Діденко на своїй сторінці на Facebook повідомила, якою буде погода в суботу 20 квітня. Не тільки в суботу, а і в неділю погода буде помірно теплою. За прогнозом Наталки, температура всю суботу коливатиметься від +12 до +16 градусів. Проте будуть і більш холодні частини – у Сумській і Харківській областях буде холодніше – від +9 до +12 градусів. Найтепліше буде у західних областях. Тут максимальна температура повітря від +14 до +18 градусів. Погода ідеально підходить для прогулянок на свіжому повітрі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в травні на українців чекає неймовірно тепла погода. Як повідомляють синоптики, різкого зльоту температури в травні в Україні слід очікувати після 9 числа, тоді стовпчики термометрів піднімуться до 28-30 градусів. За словами синоптика, початок травня буде помірним.

"Травень буде з високими температурами і практично без дощів. Дощі прораховуються на 2, 8-9 травня, а потім аж на кінець місяця", - розповів синоптик.

Нагадаємо, погода на вихідні: українцям радять готуватися до справжньої спеки.

Як повідомляв Знай.uа "У суді ви заявлятимете про політичні переслідування?": питання Зеленського змусило Порошенка змінитися у обличчі.

Також Знай.uа писав, погода на 20 квітня: весна підготувала українцям приємні сонячні ванни.