У найближчі дні з України нарешті підуть морози, а на захід повернуться дощі з грозами.

Про це повідомили синоптики Українського гідрометцентру.

Так, у прогнозі говориться, що в неділю, 21 квітня, в Україні очікується тепла погода – вдень 11-16 градусів тепла, на Закарпатті – до +19, вночі – 3-5 градусів тепла. На більшій частині очікується сонячна погода, однак західну частину України накриють дощі з грозами.

Схожа погода порадує українців і у понеділок, 22 квітня. На заході, де знову прогнозуються дощі і грози, температура повітря вдень прогріється до 14-16 градусів тепла, вночі очікується 4-6 тепла. На решті території України без опадів, вдень 12-15 градусів тепла, вночі – 3-5 з позначкою "+".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що синоптики попередили українців про різке зниження температури повітря. Повідомляється, що вночі може прийти похолодання, температура опуститься нижче нульової позначки. Про це стало відомо завдяки повідомленням Укргідрометцентру.

Так, за інформацією синоптиків на території Полтавської області з 20 квітня очікуються нічні заморозки, температура може впасти до -1...2 ° С. А ось вдень температура прогріється до 10 ... 12 ° С тепла. Така температура протримається всі вихідні.

погода
погода

Синоптики обіцяють вранці ясну погоду, проте в обід небо затягне хмарами. У неділю, 21 квітня, прогнозуються невеликі опади, вітер помірний до 4 м/с.

Варто нагадати, що Наталка Діденко на своїй сторінці на Facebook повідомила, якою буде погода в суботу 20 квітня. Не тільки в суботу, а і в неділю погода буде помірно теплою. За прогнозом Наталки, температура всю суботу коливатиметься від +12 до +16 градусів. Проте будуть і більш холодні частини – у Сумській і Харківській областях буде холодніше – від +9 до +12 градусів.

погода в Україні
погода в Україні

Як повідомляв Знай.uа, "У суді ви заявлятимете про політичні переслідування?": питання Зеленського змусило Порошенка змінитися у обличчі.

Також Знай.uа писав, погода на 20 квітня: весна підготувала українцям приємні сонячні ванни.