Поїздки в громадському транспорті засмучують багатьох українців. Від кишенькових злодіїв часто неможливо вберегтися, люди, що жадають скандалів пруть з усіх боків, та й сама якість одиниць транспорту часто залишає бажати кращого. Жертвою транспортних проблем став і житель Харкова, зовнішній вигляд якого свідчить багато про що. Фотографію пасажира опублікували на сторінці "Х*йова Салтівка" в соціальній мережі Instagram.

"Так виглядає захист від злодіїв в громадському транспорті Харкова"- свідчить допис під фото.

Українці не обійшли стороною таку дивину і поспішили поділитися своєю думкою в коментарях до запису:
"Не знаю, хлопець це чи дівчина, але я його підтримую, кожна людина має право одягати, що хоче, а дурні, які розглядають і пирхають просто недалекі, раз взагалі на такі речі звертають увагу. Я собі поспіль зробила зелене, синє, рожеве і червоне волосся аж у 25 років і ні про що не шкодую. Це ж класно бути вільним від всього цього л*йна і навпаки бісить, що залишилися ще люди з кам'яного століття", "Дуже навіть не погано", " Зустрінь я його ввечері в підворітті — обіср*вся б"

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Їздити в автобусі з корпспейнтом - то ще розвага", "The Kiss на гастролях", "Ось він і сів на місця для інвалідів", "Коли повернувся з дебатів", "Людина-цвяхи....пі*да комарам.", "От що з людьми робить передвиборна агітація".

Багато українців відзначають, що не варто було пускати хлопця в громадський транспорт, адже, як мінімум, він міг зіпсувати комусь одяг, а, як максимум - нанести каліцтва людини.

Нагадаємо, у Херсоні маршрутка на ходу загубила пасажирку. Жінка отримала численні ссадна та забиття.

Як повідомляв портал Знай.ua, маршрутник жорстоко обійшовся з хворим пенсіонером, але дідусь його провчив: відповів по-повній.

Також Знай.ua писав про те, що пасажирам розповіли про зміни р роботі громадського транспорту через ремонт Шулявського мосту.