На Харківщині людей лякають моторошні хижаки, які заполонили ліси та лісополоси.

Про це повідомляє "STATUS QUO"

Нашестя змій помітили в лісі біля селища Есхар (Чугуївський р-н). За словами очевидця, пройшовши 300 метрів, він виявив кількох плазунів. Сміливець сфотографував їх.

Як попереджають користувачі соціальних мереж, потрібно бути обережним в лісі і пам'ятати, що змії вміють повзати по деревах.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Україна, на відміну від деяких тропічних країв, типу Австралії, Індії, Африки чи Центральної Америки, де великий відсоток отруйних (причому, дуже отруйних) рептилій, такими даними похвалитися не може. Тому не слід надто панікувати при зістрічі зі зміями.

Триметровий монстр на смітнику у Харкові

Нещодавно у Харкові поблизу смітника на Холодній Горі виявили мертвого пітона.

Як розповідають очевидці, мертвутварину невідомі викинули на вулиці Холодногірській. Бездиханна рептилія лежала просто на землі поблизу сміттєвих контейнерів.

Нагадаємо, місцеві жителі містечка Акароа (Нова Зеландія) виявили мертву черепаху близько 2,5 метра в довжину і 1,8 метра в ширину, яка, за попередніми підрахунками, важить від 200 до 300 кілограмів.

Як повідомляв портал Знай.ua, велетенську бджолу розміром з людський палець, яку востаннє бачили майже 30 років тому, виявили дослідники в джунглях Індонезії.

Також Знай.ua писав про те, що у Малайзії група дослідників натрапила на неймовірний вид ящірок. У дикій природі даний феномен не є традиційним, тварина має дивовижні блакитні очі. Рептилія зачаровує своєю красою і не схожістю на інші види плазунів.