У вівторок, 30 квітня в Україні істотно похолодає, прийдуть дощі і вітряна погода.

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook народний синоптик Наталка Діденко.

Вона розповіла, що в останній день квітня дощі з грозами охоплять західні, північні та східні регіони. Більшість територій південних і центральних областей опади не потурбують.

погода
погода

"Хіба що Одеська та Вінницька зачепляться за вологі хмари, є ймовірність дощу". Наталка Діденко

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Синоптик зазначила, що в більшості областей України завтра похолодає, температура коливатиметься від +9 до +13. Вночі стане прохолодніше, від +3 до +7.

"На Сумщині місцями +2 ...+4 градуси". Наталка Діденко

Повідомляється, що в північних і західних регіонах очікується поривчастий вітер, який часом буде посилюватися.

"Однак на півдні та місцями в центральних областях ще можна грітися, бо стовпчики термометрів покажуть завтра пречудові +18 ...+23 градуси". Наталка Діденко

У Києві, за даними синоптика, останній день квітня буде вологим, вітряним і холодним. Вдень температура знизиться до +12.

Нагадаємо, зараз погода не радує українців, адже на всій території країни йдуть дощі. Крім цього в понеділок, 29 квітня, негода принесе також шквальний вітер. Через це синоптики оголосили штормове попередження. Про це повідомив Укргідрометцентрі.

Стихія розгуляється на Півночі, в Центрі України. А також у Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Тернопільській і Львівській областях. Синоптики також прогнозують сильні зливи.

Дощі
Дощі

Варто відзначити, що штормове попередження синоптики оголошують в тому випадку, коли в населеному пункті незабаром очікується одне або декілька з небезпечних погодних явищ.

Як повідомляв "Знай.uа", найдовгоочікуваніша пора року – травень розпочнеться з теплої й ясної погоди. На початку місяця на нас чекає п'ять вихідних днів. Погода буде розташовувати до відпочинку на природі.

Також "Знай.uа" писав, що погода на травневі влаштує українцям пекельні випробування: страхітливий прогноз.