Актор Кварталу 95 та соратник Володимира Зеленського Євген Кошовий прокоментував дивну скаргу Ірини Геращенко щодо поїздки новообраного президента на відпочинок до Туреччини.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє Рolitekа.

У повідомленні йдеться, що однією з головних тем минулого тижня стала інформація про поїздку новообраного президента України до Туреччини. Деякі представники чинної влади спробували дорікнути політику за цю подорож, притому, що він ще не вступив в обов’язки президента.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Серед них опинилася і одна із затятих прихильників Петра Порошенка, заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко.

Відповідний коментар вона оприлюднила на своїй сторінці у Facebook.

У ньому Ірина Геращенко розкритикувала Зеленського за поїздку до Туреччини з дітьми на 2 дня. При цьому вона зовсім забула про розкішний відпочинок самого Порошенка, заявивши, що за останні кілька років у нього було "лише кілька днів відпустки".

"Протягом цих п‘яти років президент Порошенко мав лише кілька днів відпустки..... Більше того, він не мав вихідних. Всі суботи - неділі були робочими, графік тривав до 1-2 ночі. Щотижневі відрядження, іноді кілька країн і регіонів за 7 днів", - написала вона, натякаючи на Зеленського.

На це у випуску програми ЧистоNews звернув увагу зірка "Кварталу 95" Євген Кошовий.

Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"
Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"

"Ну, почнемо з того, що у Петра Порошенка "кілька днів відпустки" було дещо в іншому місці, дещо подорожче і дещо в іншому статусі вже чинного президента. І, врешті-решт, фраза "кілька днів відпустки" теж кілька розпливчаста", – саркастично зауважив артист.

Нагадаємо, на російському телебаченні зганьбилися з фотографією дружини Володимира Зеленського Олени. Замість фотографії Олени Зеленської в ефірі передачі "Час покаже" на російському Першому каналі показали фотографію киянки Людмили Капустяної.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Не оминув своєю увагою цей інцидент і актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий. Він звернув увагу на помилку російських ЗМІ в програмі "ЧистоNews", пише POLITEKA.

Як повідомляв раніше Знай.ua, переможець президентських перегонів Володимир Зеленський повертається до України після триденного відпочинку в турецькому Бодрумі.

Також Знай.ua писав про те, що у понеділок, 29 квітня, з'явилася інформація про те, що за останні дні найближче оточення Петра Порошенка сфабрикувало кілька фейкових новин про Володимира Зеленського.