25 квітня в Україні відбулася прем'єра довгоочікуваного фільму "Мстители: Фінал". Це остання частина серії фільмів "Месників", знятих Ентоні і Джо Руссо. У перший уїк-енд прокату по всьому світу картина зібрала 1,2 мільярда доларів - це новий світовий рекорд.

Про це повідомляє компанія Walt Disney Co, яка разом з Marvel Studios продюсувала фільми.

Очевидно, що ажіотаж навколо фільму був божевільний і не всі встигли подивитися картину. У соціальних мережах повняться різні фото ситуацій в кінотеатрах з даним фільмом.

"Шановні гості! На сеанси "Месники: Фінал" на сьогодні квитків чесно немає. Варіанти: "А давайте стілець поставимо", "Я можу і на сходах", "На колінах", "Можу лежачи нікому не заважати", "Я стоячи одним очком 5 хвилин", "Може хтось не прийде" - не працюють. Купуйте заздалегідь на завтра" - йдеться в оголошенні одночасне пресу з кінотеатрів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Відвідувачі щосили коментують таке цікаве оголошення:
"Ідіть в ж*пу зі своїми месниками . Задовбали", "Я і на перших не був. А це вже якась серія? Чим він відрізняється від інших?", "І хто цю маячню дивиться? Виявляється не тільки американські підлітки?", "Стільки ажіотажу... І для чого... 3 години Карл!!!! Відразу можна дивитися тільки кінцівку", "А че за такий ажіотаж навколо цього фільму ??? Краще на Озону сходити", "Ось це і є показник якості, а не тупо показ в прайм-тайм Мільярдера!", "Оу.. А я навіть безкоштовно не хочу. А варто оказывается?"

Нагадаємо, що зірка Голлівуду раптово вирішила змінити професію: сексуальна Чорна Вдова вбереться в дещо суворіше.

Як повідомляв "Знай.ua", героїв "Месників" показали без гриму.

Також портал "Знай.ua" писав, що американська актриса Скарлетт Йоганссон справила справжній фурор своїм вбранням на зустрічі фанатів "Месників" в Лондоні.