Нерухомість у Криму була придбана Оленою Зеленською, дружиною Володимира Зеленського, у квітні 2013 року, до незаконної анексії Криму.

Про це повідомляють у прес-службі Володимира Зеленського.

Крім того представники новообраного президента зазначають, що квартира була придбана за ринковою ціною. При цьому відзначається, що при купівлі були сплачені всі обов'язкові податкові платежі.

маєток у Криму

Також відзначаються, що родина Зеленського після незаконної анексії українського півострову жодного разу не користувалась майном в анексованому Криму.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Через незаконну анексію Криму Росією родина Зеленських ніколи не користувалася цією нерухомістю. Договір купівлі-продажу нотаріально був зареєстрований в Києві. Між тим, ця квартира була офіційно задекларована кандидатом в президенти Володимиром Зеленським у відповідності до чинного законодавства України. Родина Зеленських має намір користуватися цією нерухомістю лише після обов’язкового повернення Криму в Україну. Таким чином, ця чергова вигадана "сенсація" — абсолютно безпідставна", — йдеться у повідомленні.

Варто нагадати, що спецпредставник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер звернувся до новообраного президента Володимира Зеленського з приводу окупованого РФ Донбасу.

Курт Волкер
Курт Волкер

Нагадаємо, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", новоспечений президент України Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що ЦВК нарешті офіційно визнала його перемогу на виборах. Так, на відео, записаному для Instagram, колишній шоумен подякував всім своїм виборцям за підтримку.

Також "Знай.ua" писав, що юрист Михайло Шнайдер пожартував із приводу майбутнього транспорту міністрів та інших топ-чиновників після інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, очевидно, пригадавши кадри із серіалу "Слуга народу", де президент Василь Голобородько добирається до робочого місця на велосипеді.

Зеленський вміє грати в довгу. Андрій Єрмолаєв про майбутнє президентство Зеленського