Український журналіст, фотограф, автор і ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров здійснив мрію молодого хлопця, який опинився в інвалідному візку.

Мандрівник розповів про зустріч з 21-річним українцем, яка зачепила його до глибини душі. Зустріч відбулась в українському місті Скадовськ, куди Комаров потрапив, як він сам сказав, " під час рекордного польоту".

Біля літака, яким прилетів відомий телеведучий, зібралось біля трьох сотень людей. Всі вони намагались взяти автограф та зробити селфі з відомим мандрівником. Аж раптом пілот буквально силоміць витягнув Комарова з натовпу і підвів до хлопця на візку. Він не міг заїхати в натовп, але дуже хотів фото з Дмитром.

підійшов сфотографуватися, ми перекинулися кількома фразами. Треба було бігти назад, тому що хотілося встигнути дати автографи і нікого не образити. Через пару днів знайомі надіслали мені скрін поста хлопця, де він писав, що це були найкращі хвилини його життя за багато років і "якщо Комаров підпишеться на мене в Instagram, я напевно встану з коляски". Зворушило. Я підписався і зв'язався з Андрієм".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Андрій став інвалідом у 18 років, коли він невдало стрибнув з пірсу в море і зламав шию. У хлопця відмовили руки і ноги. Але Андрій не зламався сам і продовжує жити повноцінним життям, шукати сенс, рухатися вперед. У нього є дівчина, Настя, з якою хлопець познайомився вже після трагедії, опинившись в спільній компанії.

Незважаючи на те, що Андрій дуже скромна людина, Дмитру Комарову вдалося "вивудити" з нього деяку інформацію. Мандрівник з'ясував, що Андрій мріє про окуляри віртуальної реальності, які були б дуже корисними для нього.

Комаров відразу зв'язався зі своїми друзями із SamsungUkraine і з їхньою допомогою дістав для хлопця окуляри Gear VR та смартфон Galaxy, і тепер Андрій зможе віртуально подорожувати і заодно розробляти м'язи шиї.

"Андрію, ти приклад того, як важливо не здаватися", - написав Комаров.

Нагадаємо, Дмитро Комаров показав наслідки страшної трагедії у Бразилії і звернувся з попередженям до українських чиновників.

Як повідомляв портал Знай.ua, Комаров розповів, з якої екзотичної країни приведе дружину у свій дім.

Також Знай.ua писав, Дмитро Комаров розповів, як дивом не потрапив у жахливу авіакатастрофу.