Український журналіст, фотограф, автор і ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров розповів про свої найближчі плани та про те, чи збирається він одружуватись і з якої екзотичної країни він приведе дружину у свій дім.

Про все це Комаров розповів в інтерв'ю виданню hochu.ua.

Дмитро Комаров літав до Бразилії три рази, продовжуючи зйомки 10 сезону проекту "Світ навиворіт". У зв'язку з цим багато прихильниць запідозрили, що серце їхнього улюбленого мандрівника зайняте, і, ймовірно, саме в Бразилії у нього є кохана людина.

Однак, Дмитро спростував такі здогади і завірив – не бачить себе у шлюбі з не українкою.

"Дуже дивне припущення, тому що я не раз озвучував свою позицію про те, що не бачу себе в шлюбі з "дівчиною-не українкою", не мого менталітету, тому що ми виховувалися на різних фільмах, книжках, казках, і у нас різний погляд на життя", - відповів Комаров на запитання журналістки.

Комаров із найвищою дівчиною Бразилії (2 м і 6 см)

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У той же час мандрівник зізнався, що мама вже не раз натякала йому, що хоче бачити Дмитра одруженим і дочекатись онуків і від нього.

Однак, як людина скритна, Дмитро не розповідає про своє особисте навіть батькам. На його думку, щастя любить тишу. А розповісти про своє особисте він вирішить лише тоді, коли буде абсолютно впевнений в такій необхідності.

"Всі мами однакові. Ну, ви покажіть мені маму, яка не вимагає онуків. Знаєте, я людина потайна, причому від всіх, навіть від батьків. Якщо мені задають питання, на які не хочу відповідати - швидко змінюю тему. Коли прийде час - всі все дізнаються. Моє найближче коло спілкування звикло, якщо я чогось не кажу, значить, не хочу обговорювати цю тему. Намагаюся завжди відокремлювати особисте життя від публічного. Завжди був прихильником думки, що щастя любить тишу. Публічне повідомлення буде тоді, коли вже на 100% буду впевнений в необхідності цього", - сказав Комаров.

Своєю відповіддю Дмитро залишив в замішанні палких прихильниць, які так і не зрозуміли – чи є вже у нього ота "єдина і кохана", чи, можливо, ще можна надіятись.

Нагадаємо, Дмитро Комаров показав наслідки страшної трагедії у Бразилії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Комаров розповів, як дивом не потрапив у жахливу авіакатастрофу.

Також Знай.ua писав, Комаров передбачив Україні неймовірне, ви не повірите своїм очам.