У Кирилівці, що на Запоріжжі на травневі свята стартував пляжний сезон. Місцеі жителі не чекали раптового та такого раннього напливу туристів і зовсім не були готові приймати відпочивальників.

Цьогоріч травневі свята на березі Чорного моря виявились дуже дорогими, а от про сервіс взагалі сказати нічого, - пише "Мелітополь.ria".

Знімки, які зявились в мережі, просто говорять самі за себе.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як видно на фото, селище ще не готується до прийому туристів. Всюди повно сміття, магазини та кафе не розпочали роботу.

Практично всі бази відпочинку ще закриті, так само як і торговельні павільйони. А от ті підприємці, що вийшли торгувати, підняли ціни до небес. Такі ж астрономічні суми на свій товар оголошували і торговці в Лиманському, які виставляють рибні в'язанки вздовж траси.

Особливо здивувала ціна на бички з ікрою - мартовики. За одну рибку просять 120 гривень. Бичок з червоним м'ясом продавали по 20 і 15 грн. за штуку.

У неділю, на Великдень, деякі сміливці вже відкрили купальний сезон. Дехто на собі спробував температуру води, а дехто просто ніжився під приємним сонцем.

Кирилівка отримала визнання завдяки великим піщаним пляжам без глиняних обривів і чистому і достатньо глибокому морю. Часто туди їдуть відпочивати з дітьми, адже вхід у море досить пологий, що зручно для малечі. Примітно, що у селі за останні роки гарно розвинули інфраструктуру, тому нудьгувати тут не доводиться ні дорослим, ні малим.

Нагадаємо, українцям показали цікаві місця, де можна гарно провести травневі свята.

Як повідомляв портал Знай.ua, стадо відомо, коли українцям доведеться відпрацювати за тривалі травневі вихідні.

Також Знай.ua писав про те, що на відомому курорті на Кіпрі виявили розчленовані трупи туристів.