На Кіпрі виявили серійного вбивцю. Ним виявився офіцер греко-кіпрської армії.

Про це повідомляє британська телерадіокомпанія ВВС. Як наголошується, передбачуваний злочинець заявив, що він убив п'ять жінок і двох дівчаток. Відомо, що маніяк вбивав виключно приїжджих. Коли жертви були мертві, він поклав кілька тіл у валізи і сховав. Один з них був виявлений недалеко від Нікосії в озері Коккинопезоула.

Наголошується, що мова йде про озеро, яке утворилося на місці покинутої шахти на місці мідного рудника. Через високий вміст кислот водойма стала важко токсичною. Його вода забарвлена в яскраво-червоний колір. В озеро за валізою спускався водолаз в костюмі з підвищеним захистом.

Уточнюється, що всі убиті були громадянками різних держав. Жертвами стали жінка з Індії або Непалу, громадянка Румунії та її восьмирічна донька. Крім того, підозрюється, що чоловік убив і шестирічну дівчинку, яка пропала безвісти. Однією з жертв виявилася дівчина, з якою вбивця зустрічався. Вона зникла ще в грудні 2017 року.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поліція ретельно продовжує пошуки рештків жертв серійного вбивці. У понеділок, 29 квітня, очікується прибуття британських поліцейських, які повинні допомогти місцевим колегам у розслідуванні.

Як зазначається, передбачуваний злочинець заявив, що він убив п'ять жінок і двох дівчаток. Потім чоловік поклав їх останки в валізи. У матеріалі йдеться, що один з них знайшли недалеко від Нікосії в озері Коккинопезоула.

Озеро є токсичним через високий вміст кислот, воно має яскраво-червоний колір. Щоб дістати валізу з останками жертви, водолазу довелося надягати костюм з посиленим захистом.

Нагадаємо, потужний вибух відібрав життя та спокій Києва: Великдень обернувся моторошною трагедією.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Києві водолази виявили цілих п'ять дивних артефактів. Вони підняли з дна Дніпра ноутбук, фотоапарат, розламаний сейф з документами, частини від кулемета і розібрану ручну гранату РГД-5.

Також "Знай.uа" писав, що неподалік від Києва в результаті вибуху гранати, автомобіль Toyota, який рухався по трасі, розірвало разом з водієм.