Автолюбителі кажуть, що українські дороги побачили кілька купе Lamborghini Huracan. Причому є у нас навіть заряджений варіант Performante. Один суперкар Ламборгіні навіть взимку в Карпати їздив. А ось кабріолета до недавнього часу не було.

Розкішний автомобіль оснащений КПП з двома зчепленнями і карбоново-керамічними гальмами.

Суперкар Lamborghini Huracan на українських дорогах вже помічали. Тепер прийшла пора і ефектного Lamborghini Huracan Spyder. Авто вперше зафіксували на знімках в Одесі.

Головна відмінність цього суперкара полягає в типі кузова - це кабріолет. 610-сильний авто може розігнатися до сотні за 3,4 с і розвинути 324 км/год, Машина оснащена КПП з двома зчепленнями і карбоново-керамічними гальмами. Вартість в Європі сягає 220 тис. євро.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Новий суперкар Lamborghini Huracan Spyder створений, щоб викликати шквал емоцій. Кольори, запахи, звуки переплетені в одне ціле з дизайном та надлегкими матеріалами спорткара зведуть з розуму навіть звикших до розкоші автовласників. Двигун V10 потужністю 640 к.с в поєднанні з суперспортивной вихлопною системою народжують характерний рев. Ідеально гладкі, аеродинамічні лінії кузова розсікають повітря. Захват від управління таким суперкаром справді підносить до небес. Це істинна насолода.

Lamborghini Huracan Spyder дозволяє дотягнутися до неба всього за 17 секунд – час поки відкривається надлегкий дах. Система, якою облаштована автівка, здатна передбачати бажання водія, роблячи процес водіння інтуїтивним, невимушеним і по-справжньому унікальним. LDVI прогнозує поведінку суперкара на основі зовнішніх умов і вибраного режиму водіння: захоплюючого і динамічного SPORT, хвилюючого CORSA, комфортного та рухомого STRADA. Це просто вибух мозку!

Нагадаємо, на крок уперед: штучний інтелект наблизять до можливостей людського мозку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", нейросіть навчилася створювати фото неіснуючих людей. Штучний інтелект шокував публіку незвичайними можливостями.

Також "Знай.uа" писав, Google постійно підслуховує вас. Страшне те, що ваш смартфон стежить за вами навіть коли просто лежить поруч на столі.