Українські батьки в паніці намагаються захистити своїх дітей від чергового ексгібіціоніста, який показував дітям свої геніталії прямо на дитячому майданчику. Про це повідомила жителька Херсона в соціальній мережі Facebook.

"Увага, батьки! На дитячому майданчику по вулиці Гмирьова,біля Ушакова, сьогодні на цьому майданчику о 16 годині дня чоловік років 45-50,показував моїм дочкам 7 і 11 років свої геніталії.Мужик маленького зросту,щільний. Відразу скажу - я не встигла козла зловити. Матусі,будьте пильним." - написала Олена.

Батько і дитина
Батько і дитина

Українці моментально відреагували в коментарях до публікації:
"Думаю, навіть менти не будуть проти, якщо йому розкрошити *бальник і засунути його геніталії йому в рот", "От же моральний виродок", "І скільки таких недороблених "ЧЛЕНистоногих"....іди дядькам покажи,...а не діткам", "Раніше самі гуляли у дворі і за двір тікали... Зараз - же страшно дитину випустити на вулицю . Від пелюшок і до випуску школи виходить потрібно супроводжувати", "Він біля Стежки часто в кущах стоїть, хвора людина".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Нічого не змінюється... до нас з подружками в дитинстві теж такі виродки підходили.", "Не встигла зловити? а хотіла чи що ??? Цікаво для чого", "Мужиків поруч не було чи що? Зловити і цей його орган до його ж самої морди дотягнути, хай сам зблизька розгледить."

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Міністерстві соціальної політики розповіли, що для мільйонів українських пенсіонерів провели індексування. Однак перерахунок торкнувся далеко не всіх. У їх число увійшли лише ті, хто отримував виплати по спеціальному законодавству, а до таких відносяться народні депутати, прокурори та ін

Як повідомляв портал "Знай.uа": якість надаваних мобільним оператором Київстар послуг викликає роздратування у все більшої кількості українців, про що вони постійно пишуть в мережі. Вершиною нахабства стала вимога оплати послуг наперед, без надання будь-яких гарантій на послуги, що викликало шквал гнівних коментарів в співтоваристві мобільного оператора.

Також "Знай.uа" писав, що в Україні з 1 травня тариф на блакитне паливо для населення становить 8,22 гривень за куб, однак усього лише кілька місяців тому за таку ж кількість газу українці платили 8,55 гривень. Жителям нашої країни розповіли, в чому причина таких змін та чого варто очікувати в подальшому.