Колишній Глава адміністрації Президента України, український бізнесмен і власник інвестиційної компанії Борис Ложкін минулого року вирішив закріпитися серед ортодоксальних євреїв, і став главою Єврейської конфедерації України.(ЄКУ)

Борис Ложкін

Там він потрапив у центр міжнародного сексуального скандалу. Куратором і духовним наставником Ложкіна в ЄКУ став головний равін України Яків Дов Блайх, який виявився сексуальним розбещувачем.

Яків Дов Блайх

У зв'язку з цими підозрами, згадки про Блайхе видалили з сайту Ради європейських равінів, де він був членом президії, виконавчого і постійного комітетів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як жартують тепер в синагозі: "Вирішивши стати євреєм, Ложкін тут же потрапив в надійні руки пе**філа.".

Нагадаємо, що українцям настійно рекомендують відмовитися від штучних квітів і вінків. Про це повідомили в прес-службі Міністерства екології та природних ресурсів України

Збиток, який щорічно пластикові квіти і вінки приносять всьому світу, надзвичайно великий.

"Закликаємо вас не купувати пластикові квіти та вінки. На жаль, така практика існує в усіх регіонах України. Альтернативою пластику можуть бути вінки з живих хвої та квітів, живі квіти, висаджені у грунт, газонна трава, сухі квіти і свічки".

Раніше ми писали, що батьківські суботи – це дні особливого поминання померлих рідних і близьких.

Батьківські дні 2019 випадають на інші дати, ніж, приміром, у минулому, так як їх дати пов'язані з днем святкування Великодня, тобто дати батьківських субот з року в рік змінюються.

Також Знай.uа повідомляв, що хлопець прихистив вагітну собаку і був шокований тим, що побачив через місяць.

Раніше портал Знай.ua нагадував про несподіваний порятунок для важкохворої дівчинки, яка була приречена на в'язницю в чотирьох стінах .