У Києві дівчата-підлітки вибрали собі нове захоплення, яке важко пояснити логікою. Юні киянки вирішили залишати на автівках незнайомих людей свої "автографи".

Дівчатка подряпали близько десяти автомобілів просто тому, що їм стало нудно. Про всоєрідні веселощі підростаючих киянок повідомляє "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

Об'єктами для "розваги" школярки обрали машини на території ЖК Новомостицька-Замковецької в Подільському районі столиці.

"Діти, на вигляд клас п'ятий, йшли зі школи. Стало нудно, і тому подряпали +/- 10 автомобілів, у кожного 1-2 елемента кузова", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, в квітні в Дніпропетровській області поліцейські викрили та затримали чоловіка, який пошкодив 25 автомобілів, припаркованих на прибудинковій території багатоповерхівок. Постраждалі описали одного і того ж злочинця. Своєї провини дебошир не визнав, а пояснити мотиви злочину не зміг.

Нагадаємо, українські підлітки масово захопилися небезпечним хобі.

Підліткове руферство все більше захоплює українських школярів. Діти активно розповсюджують у мережі фото та відео, як видираються на дахи, повисають на них, інколи – стрибають із сумнівною страховкою.

Заради ефектного знімку для Instagram, для авторитету серед однолітків та через бажання подолати особисті комплекси українські підлітки мало не щодня наражають своє життя на небезпеку. Нова забавка, особливо популярна у Києві, перевершує у дечому навіть сумнозвісні "групи смерті".

Як повідомляв портал Знай.ua, у школі підлітки вирішували конфлікт зброєю: під час конфлікту двох груп підлітків виникла стрілянина.

Інцидент стався у Каліфорнії у вищій школі в місті Фейрфілд (Armijo High School). В результаті стрілянини 16-річний хлопець загинув, 18-річний - важко поранений.

Також Знай.ua писав, батьки учнів львівської школи повстали проти підлітка. Вони вимагають усунути від навчання і відрахувати зі школи одного з учнів, який тероризує увесь клас.