Під Кримським мостом через Керченську протоку виявили несподівано знахідку, яка лежала на дні моря 75 років, пише Політека. Під час Другої світової війни в цих місцях масово точилися кровопролитні бої. Час від часу люди досі знаходять "спогади про війну" у вигляді вибухонебезпечних предметів, або техніки того часу.

Нещодавно в районі моста, який з’єднав окупований Крим і материкову частину Росії, пошукові системи виявили бойовий катер прикордонної охорони НКВД. Як стало відомо, судно затонуло в 1943 році.

Катер знайшли ще восени минулого року, проте, щоб вивчити його знадобився час. До війни з фашистськими окупантами такі судна охороняли дачі перших осіб держави в Криму.

Як повідомлялося раніше, російські окупанти не врахували важливий момент при будівництві так званого Кримського моста, яким дуже любить вихвалятися Володимир Путін.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Поруч з конструкцією знаходиться потужний грязьовий вулкан, про який російські окупанти забули при будівництві Кримського моста.

"Я боюся, що інженерно-геологічні вишукування використовували часів 70-х років минулого століття, коли дійсно хотіли будувати міст. Але тоді проект завернули, оскільки були хороші фахівці. Ну, а зараз у нас є товариш, який самий головний спеціаліст з усіх питань, і вважає, що він може будувати все, що захоче", – наголошує експерт, натякаючи на президента Росії Володимира Путіна

Крім цього, Медовар зазначив, що поряд із побудованим мостом є грязьовий вулкан, який проявляє активність приблизно раз в 80 років.

"Нещодавно по телебаченню показували, що в Азовському морі, ймовірно, спрацював грязьовий вулкан – рибалки прийшли ловити рибу, а там двометрові брили глини вийшли з дна моря і колосальний глиняний масив став на березі. Там така міць, що міст буде просто знесений", – підсумував він.

Нагадаємо, на Кримському мосту назріває жахлива катастрофа.

Як повідомляв Знай.ua, інженер розповів про страшні жертви в результаті обвалення кримського мосту.

Також портал Знай.ua писав, що путінський газопровід виявився нікому не потрібний.