Співробітниками Окремого контрольно-пропускного пункту у ніч на 8 травня на пункті пропуску "Жуляни" не пропустили в Україну громадянина Росії, який не зміг пояснити мету свого візиту. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Відзначається, що 38-річний росіянин у відповідь почав агресивно поводитися і викрикувати образи щодо держави і співробітників Держприкордонслужби України. Неадекватність приїжджого чудово підтверджує відеозапис, який оприлюднили у Держприкордонслужбі.

На вимогу прикордонників заспокоїтися і відійти на два кроки назад, людина, яка за зовнішніми ознаками була в стані алкогольного сп'яніння, не відреагувала. і продовжував агресивно поводитися, а також здійснив провокаційні дії щодо спроби подальшого нападу на прикордонний наряд.

"Что за реагирование петушиной страны? Да пошел ты на х**", - як божевільний кричав молодик, кмдаючи свій багаж об землю.

Людина була попереджена про застосування спецзасобів та затриманий прикордонниками. Також за злісну непокору законному розпорядженню військовослужбовця на правопорушника складено протокол за ст. 185-10.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відтепер росіянину забороненили в'їзд на територію України на три роки. Після завершення всіх процесуальних дій він буде примусово висланий в Росію. На відео нижче можна побачити агресивність молодика.

Обережно, відео містить ненормативну лексику (18+)

Нагадаємо, сувора російська продавщиця вирубила дебошира одним ударом і стала кумиром UFC.

Як повідомляв Знай.uа, ПриватБанк терміново звернувся до українців: такого не було з 2017. Комісії формують значну частину прибутку банку і є важливим фактором стійкості бізнес-моделі: чистий комісійний дохід банку на 109% покриває адміністративні витрати.

Також портал "Знай.uа" писав, що столичного двірника шокувала жахлива знахідка біля одного зі сміттєвих баків. Він виявив бездиханне тіло чоловіка, який пролежав там вже деякий час.