Сьогодні 63 великі зоозахисні організації починають новаторську глобальну кампанію. Організація "Відкриті клітки" закликає Hilton Worldwide (Hilton) послідувати новітнім стандартам промисловості й дати зобов’язання перейти в усьому світі на 100% поставок яєць від курей вільного випасу.

Hilton відстає від світових трендів щодо дотримання добробуту тварин і руху cage-free (утримання курей без кліток) в цілому. Незважаючи на те, що відмова від яєць кліткового виробництва стає новим глобальним стандартом, ця компанія продовжує підтримувати жорстокість до тварин у своїх глобальних ланцюгах постачання яєць.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Hilton ― відома група готелів і курортів, яка є самопроголошеним "лідером готельного бізнесу". В 19 з 106 країн, в яких вона працює, компанія взяла на себе зобов'язання для деяких зі своїх брендів, відмовитися від яєць кліткового виробництва.

Тим не менш, Hilton не вдалося виконати навіть цю обіцянку. Hilton також відмовився поширити ці свої зобов'язання по всьому світі.

"Як лідер світової індустрії готельного бізнесу, Hilton Worldwide несе відповідальність за дотримання глобальних стандартів добробуту тварин, встановленими іншими групами готелів, включаючи Marriott International, Wyndham Worldwide, AccorHotels та InterContinental Hotels Group", ― каже Олександрія Бек, директор Open Wing Alliance, міжнародну кампанії, об'єднаної для припинення жорстокості до курей у всьому світі.

Яйця в глобальних мережах постачання Hilton походять з ферм, які тримають курей у крихітних, брудних клітках; кожна курка отримує простір не більший за розмір iPad. Ці клітини настільки малі та переповнені птахами, що кури не в змозі слідувати своїй природній моделі поведінки, яка є важливою для них, включаючи несіння яєць у гнізда, купання у пилу або навіть повне розправлення крил.

Організація Open Wing Alliance запускає цю офіційну кампанію з петицією на Change.org, розголосом в соціальних медіа та рекламою, яку можна відстежувати через хештег #HiltonHorrors. Тисячі активістів з усього світу братимуть участь у акціях протесту, вуличному та онлайн-активізмі, виступаючи з проханням до Hilton взяти на себе зобов'язання відмовитися від яєць з кліток.



Варто відзначити, що всього в акції планують вязть участь 55 країн з усіх континентів, у тому числі Австралія та Нова Зеландія. В Україні цей протест пройшов найпершим, далі приєдналася Польща.

Нагадаємо, спеціалісти розповіли, чому "сказилися" ціни на овочі в Україні

Як повідомляв раніше Знай.ua, економісти підрахували, на скільки подорожчали популярні молочні продукти.

Також портал Знай.ua писав, що українцям нагадали, скільки вони відпочинуть у травні.