Вже тривалий час користувачі послуг Kyivstar скаржаться на цього оператора. Зараз скандал торкнувся шахрайства в черговий раз. Тільки в цьому випадку замішаний не тільки Kyivstar, але і Приват 24, через який шахраї знімали гроші. Українець втратив 2500 гривень, чим і поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Kyivstar
Kyivstar

"Мені протягом 3х днів приходили смс з тимчасовим кодом доступу до системи Мій Київстар, я не надав цьому значення, так як думав спамери намагаються зламати або мало чого. Потім протягом 20 хвилин почалися чудеса. Прийшло 2 смс про відправлення переказу в системі Western Union і про отримання цього переказу певним Родченко Андрієм Андрійовичем. Заходжу в Приват 24, а там з десяток смс з номера підтверджень та ін. Намагалися підняти ліміт до 15.000 гривень, банк відмовив так як у мене погана кредитна історія. З кредитки перевели на основний рахунок 2500 грн під нуль і відправили Western Union. І моментально отримали"- написав Сергій.

Далі потерпілий пояснив ту просту схему, по якій він втратив кошти. Шахраї зламують систему "Мій Київстар" і, якщо номер прив'язаний до Привату, включають в системі переадресацію всіх даних і при спробі входу в Приват вказують припустимо, що забули пароль. Пароль надсилається автоматом на ваш номер, але там вже активована переадресація на номер зловмисників. Вони з його допомогою отримують доступ до системи і загрібають ваші кровні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Вихід - прив'язувати інший номер, не Київстар. Профіль в системі мій Київстар видалити неможливо. Ось такі пироги. Заблокував всі рахунки, завтра поїду перевипускати карти" - повідомляє Сергій.

Нагадаємо, "Київстар" знову закриє ряд популярних тарифів.

Раніше Знай.uа писав, що українці повстали проти "тотального жлобства" "Київстар".

Також портал Знай.uа повідомляв, що "Київстар" своїми нововведеннями поставив на карту все.