Оператор мобільного зв'язку в Україні Kyivstar планує скасовувати безлімітні тарифи. Також компанія перегляне вартість послуг мобільного зв'язку.

Про це заявив керівник Kyivstar Олександр Комаров.

"Безліміт, без урахування потреб абонента – це утопія з негативним результатом. Ми хочемо пропонувати абоненту той обсяг послуг, який він реально буде використовувати", - повідомив Комаров.

Олександр Комаров

Нині Kyivstar пропонує декілька безлімітних тарифів для абонентів. Їх вартість стартує від 150 грн. Ціна за найдорожчий з безлімітних тарифів становить 225 грн за 4 тижні користування, при чому у ньому зазначено, що безліміт є на дзвінки в мережі та інтернет. Інші оператори пропонують пакет з безлімітними послугами за цінами, які починаються від 115 грн.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Київстар
Київстар

Щоправда, у двох найбільших мобільних операторів безлімітний інтернет насправді таким не є. Оператори встановлюють для користувачів щодобовий ліміт.

За словами керівника компанії Kyivstar Олександра Комарова, у Казахстані мобільні оператори обмежують обсяг включеного в пакети інтернет-трафіку. Залишився єдиний тариф з безлімітним інтернетом, де абонплата становить 7490 тенге, або 1058 грн. Щоправда, і там трафік обмежений до 200 Гб. Однак Комаров не уточнив, коли оператор мобільного зв'язку остаточно відмовиться від безлімітних тарифів.

Варто зазначити, що телекомунікаційна компанія Київстар потрапила у новий скандал. Причиною останнього стало закриття тарифів і переведення абонентів на інші, більш дорогі, але менш якісні. Користувачі перебувають у дикій люті, оскільки їх обкрадають на тому, чим вони користуються кожен день та на тому, чим не можна просто припинити користуватися — на мобільних телефонах.

Нагадаємо, що Київстар остаточно загруз в ганьбі та жадібності: українці розлючені роботою оператора.

Раніше "Знай.uа" писав, що українці повстали проти "тотального жлобства" Kyivstar: коли це нарешті припинитися.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Київстар своїми нововведеннями поставив на карту все.