Варто погодитися, що після травневих свят залишається на душі невелика туга по вихідним дням. Однак не варто турбуватися передчасно, українцям розповіли, скільки пощастить відпочити в червні 2019 року.

Про це стало відомо завдяки постанові Кабміну, згідно з якою у червні-2019 буде два додаткових вихідних: 17 і 28 числа.

Травневі свята
Травневі свята

17 червня українці будуть додатково відпочивати, оскільки днем раніше відзначається державне свято Трійця.

28 червня відзначається державне свято — День Конституції.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Отже, загальна кількість вихідних: 1, 2, 8, 9, 15, 16, 17, 22, 23, 28, 29 і 30 червня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у другу неділю травня українці разом з усім світом святкують День матері 2019. У цей час прийнято вітати всіх мам і дякувати за все, що вони роблять. Що подарувати найріднішій людині і як провести свято – читайте в нашому матеріалі.

Мама – це головна людина в житті кожного. Так що не забудьте відвідати своїх матерів, привітати з цим святом і подарувати подарунок. Адже кожен з нас завжди залишається дитиною для наших мам, якими б дорослими ми не були.

Варто нагадати, що в Україні у неділю, 12 травня, трохи розпогодиться на Закарпатті, у Львівській, Івано-Франківській області та на Волині, а також в Луганській області на сході України. Денна і нічна температури підвищаться на 1-2 градуси. У понеділок, 13 травня, зростання температур не буде. А дощі з грозами знову захоплять всю територію країни.

Нагадаємо, День матері 2019: найкращі подарунки для мами.

Як повідомляв Знай.uа погода на вихідні: українці відпочинуть від нескінченних злив, але не всі.

Знай.uа писав, тепло і грози: синоптики добили українців погодою на вихідні.