Сьогодні ранком Україну накрила магнітна буря. Про це повідомляє УНН з посиланням на Лабораторію рентгенівської астрономії Сонця."

Україну накрила потужна магнітна буря. Подібні явища будуть спостерігатися також 29 травня

Про це повідомляє Лабораторія рентгенівської астрономії Сонця.

У неділю, 12 травня, астрономи зафіксували магнітні збудження близькі до магнітної бурі першого рівня G1. Магнітні бурі такої ж потужності очікують українців 29 травня. Сонячна активність буде спостерігатися й в інші дні, але вона не буде такою сильною.

Магнітні бурі
Магнітні бурі

Лабораторія рентгенівської астрономії Сонця також склала графік магнітних бур на травень.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Відомо, що в період з 11 по 17 травня треба бути акуратним і прислухатися до потреб свого організму. Буде спостерігатися загальне нездужання, проблеми з імунною, зорової, дихальної і серцево-судинною системами.

Негативний вплив на психоемоційну сферу буде відчуватися в період з 20 по 25 травня. У цей час треба намагатися уникати стресів і більше відпочивати.

В кінці травня, а саме 29 числа очікується магнітний сплеск. Так, метеозалежні люди відзначать погіршення загального самопочуття. Особливо можуть постраждати діти і люди похилого віку.

Магнітні бурі
Магнітні бурі

Медики попереджають, що під час магнитніх бур можливі запаморочення, головний біль і навіть можливі серцеві напади. Особливо обережними у ці дні астрологи радять бути людям творчих професій. У зоні підвищеного ризику можуть бути також люди з хронічними захворюваннями.

Для того, щоб трохи допомогти собі пережити важкі дні і легше переносити магнітні бурі, потрібно строго дотримувати режим дня, не забувати про повноцінний відпочинок і намагатися більше часу проводити на свіжому повітрі.

Нагадаємо, погода на початку тижня остаточно доб'є стомлених українців: все тільки починається.

Як повідомляв "Знай.ua", потужні магнітні бурі готові завдати потрійного удару: названо "найгарячіші" дати.

Також портал "Знай.ua" писав, що у травні українців накриють магнітні бурі небувалої сили.