У четвер, 9 травня, на пам'ятних заходах, приурочених до Дня перемоги, засвітився боксер Олександр Усик у компанії одіозних опоблоківців Юрія Бойка та Нестора Шуфрича.

Відповідне відео опублікували користувачі у мережі Тwitter.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Політики привітали українців із перемогою, відзначивши, що вона далася занадто великими жертвами для народу та поклали квіти до пам'ятника.

Поряд із Бойком та Шуфричем журналісти помітили українського боксера Олександра Усика, який також прийшов ушанувати пам'ять жертв цієї кривавої для українців війни.

сьогодні не розмовляю і інтерв'ю нікому не даю. Ось бачите, прийшов, помолився, - і усе добре", - сказав Усик на питання журналіста.

На питання про скасування бою з Карлосом Такамом через травму боксер не дав однозначної відповіді: "Хто вам сказав, що у мене травма? ЗМІ повідомляють і бій перенесли? Серйозно? Ну, перенесли. Не буду вам нічого про це говорити. Ось у мене дві руки, бачите?".

Українці взялися активно коментувати публікацію:

"Він буде захищати Бойка від Барни", "Усика в Україні тримає лише український паспорт", "По-моєму, Бойка вже давно потрібно розіп'яти в трусах на палиці дідів", - пишуть користувачі під публікацією.

Варто нагадати, що 9 травня у парку Вічної Слави традиційно відбувається церемонія покладання квітів до могили Невідомого солдата.

Із самого ранку ряд вулиць було перекрито для руху транспорту у зв’язку з заходами.

На захід завітали митрополит Онуфрій у компанії з депутатом-опоблоківцем Вадимом Новинським та вищого духовенства УПЦ Московського патріархату.

"Як це так можно в такий день прийти і без жодних докорів совісті молитися за ветеранів?Зрадники України, і вистачає ж нахабства!", - обурилися кияни.

Нагадаємо, 9 травня 2019 року, беззаперечно, - найсвітліше свято для всіх українців. Адже тоді багато наших дідів та прадідів брали участь у боротьбі з фашизмом.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у четвер, 9 травня, у столиці через проведення масових заходів, у яких візьмуть участь 200 тисяч осіб, перекрито рух транспортних засобів на деяких вулицях.

Також Знай.ua писав про те, що 8 травня – День пам'яті та примирення, день капітуляції нацистської Німеччини.