Студентське життя сповнене різними історіями, які люди згадують до самої старості. Але іноді в розповіді про галасливі гуляння, круті лекції і нових друзів вписуються й інші - про маленьких товаришів з общаги, які псують життя всім і кожному. Страшилки про кодла тарганів розповідають в будь-якому гуртожитку кожного ВУЗу і всі жителі звикли до цих мешканців, які частенько пробігають по стіні на кухні або по стелі над ліжком. Але студентка Національного Авіаційного Університету (НАУ) - Анастасія була змушена не тільки сусідити з цими товаришами, а ще й освоювати ази экзотичної кухні з огляду на їх величезну кількость не де-небудь, а прямо в мультиварці.

Відповідне відео опубліковано в одній з популярних спільнот Києва. У ролику дівчина знімає мультиварку, відкриває кришку, а там вовтузиться просто сила-силенна тарганів.

"Мама, подивися, як мені класно живеться в гуртожитку. Не було пару днів - це ж*па просто" - скаржиться Настя.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші
Показати ще

" В НАУ унікальні бонуси для студентів - м'ясо екзотичних тварин само лізе в скороварку, тільки встигай готувати! Освоювала нові рецепти - "Настя"." - свідчить підпис під відео.

Варто відзначити, що тарканы в гуртожитках НАУ - це вже звичайне явище для університету. Взимку було опубліковано відео про те, як позбавляються від повзучих гадів у ВУЗі. У ролику видно, як студент за допомогою запальнички і дезодоранту розпорошує вогонь по стіні, всіяною комахами.

Нагадаємо, Укрзалізниця оскандалилася через перевезення "вусатих безбілетників".

Як писав раніше Знай.uа, кияни шоковані "сюрпризом", який вдалося зафіксувати у відомому супермаркеті столиці.

Також портал Знай.uа писав про те, що жахлива знахідка в продуктах харчування з магазину просто шокувала дівчину.