Цей тиждень в Україні буде по-весняному теплим - у деяких регіонах стовпчики термометрів покажуть до +25+27. У найближчі дні на заході країни пройдуть невеликі дощі з грозами, на півдні і сході - переважно сухо.

Понеділок, 13 травня

На всій території України пройдуть невеликі дощі з грозами, в більшості регіонів денна температура становитиме від +19 до +24 градусів за Цельсієм. Прохолодніше буде у Львівській області - там прогнозують +17+19 днем.

Вівторок, 14 травня

На заході України очікуються невеликі дощі з грозами при денній температурі 17-22 градусів тепла. На решті території - без опадів, вдень стовпчик термометра підніметься до +25.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Середа, 15 травня

Невеликі опади і грози пройдуть у західних і північних регіонах України. Денна температура становитиме від +17 до +24 градусів. Мінлива хмарність без опадів при температурі до +25 очікується на півдні і сході, в центрі країни.

Четвер, 16 травня

У більшій частині регіонів України очікуються невеликі дощі з грозами. Температура вдень підніматиметься до +25. На півдні і сході сухо, мінлива хмарність, температура повітря вдень від +20 до +26.

П'ятниця, 17 травня

Майже на всій території України прогнозують невеликі дощі з грозами. Виняток - Запорізька та Сумська області. Денна температура повітря становитиме від +20 на заході і до +27 - у Луганській області.

Нагадаємо, Україну накрила потужна магнітна буря. Подібні явища будуть спостерігатися також 29 травня. Про це повідомляє Лабораторія рентгенівської астрономії Сонця.

У неділю, 12 травня, астрономи зафіксували магнітні порушення близькі до магнітної бурі рівня G1. Магнітні бурі такої ж потужності очікують українців 29 травня. Сонячна активність буде спостерігатися і в інші дні, але вона не буде такою сильною.

Як повідомляв "Знай.uа", потужні магнітні бурі готові завдати потрійного удару: названо найбільш "гарячі" дати.

Також портал "Знай.uа" писав, що у травні українців накриють магнітні бурі небувалої сили.