Завдяки "старанням" путінських окупантів в Криму сталася нова катастрофа. На цей раз окупанти вбивають найглибше озеро півострова Донузлав. Місцеві жителі підняли тривогу в соцмережах.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Політека".

"На Донузлаві в курортній зоні севастопольська компанія видобуває пісок. На воді бензино-мазутна плівка, дохне риба, техніка постійно шумить", — пише на своїй сторінці в Twitter блогер RoksolanaToday&Крим.

Зазначимо, місцеві жителі скаржаться, що окупаційній владі немає ніякого діла до місцевого населення і природи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"У нас в Качі теж добувають пісок. Німецьку балку знищили. І журналісти статті писали, і екологи обурювалися, все марно", "Якось по-варварськи надходять зараз в Криму, не шкодуючи природу ні в чому. Або "не своє — не шкода", не зрозуміти", "Мені плювати, що там в Україні зараз! А тут знищують природу — факт! Порівнюють все, задовбали", "Нас*ть всім на місцеве населення", — зібрав коментарі кримчан блогер Кримський Бандерівець.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нещодавно був період травневих свят і люди часто мандрували. Однак на незаконно побудованому Кримському мосту туристів так і не помітили. У мережі показали, як будова Путіна стоїть абсолютно без автомобілів. Відповідне фото з'явилося в соціальній мережі Twitter на сторінці відомого українського блогера RoksolanaToday & Крим.

"Стоїть собі. Туристів травневих проводжає", - саркастично підписане фото.

За інформацією блогера, міст, як і взимку, пустує. Окремі автомобілі, що проїжджають по ньому, особливо не змінюють загальну картину — як і раніше, жодних натовпів відпочиваючих не спостерігається.

Нагадаємо, у мережу злили моторошні пророцтва норвезької Ванги: світ на порозі найбільшої катастрофи, вже все почалося.

Як повідомляв Знай.uа електронна черга у дитсадок: як записати дитину за новими правилами.

Знай.uа писав, прокляття Шереметьєво: літак Superjet 100 Аерофлоту зустрічали з пожежниками, що сталося на борту.