Медичне обслуговування народних депутатів, міністрів, співробітників президентської Адміністрації та інших "сильних світу цього" кардинально відрізняється від медичного обслуговування, яким доводиться задовольнятися простим українцям.

Разючу різницю між лікарнями для нардепів і для "біомаси" всього одним фото показав юрист та блогер Михайло Шнайдер.

На своїй сторінці у Facebook Шнайдер розмістив фотоколаж, у верхній частині якого зображена палата в лікарні "Феофанія", де, як відомо, лікуються народні депутати, міністри та інші високопоставлені чиновники. Палата чиста, простора, з чистою постіллю, новими ліжками, телефоном та іншими зручностями.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

А у нижній частині колажу юрист розмістив фото звичайної районної лікарні на Запоріжжі. Те, що відкривається зору на цьому кадрі просто шокує – бруд, розбиті ліжка, таргани.

"Зверху проста палата в лікарні "Феофанія". Де зовсім безкоштовно лікуються наші депутати, міністри і співробітники президентської Адміністрації. Палата з білосніжними простирадлами, зручними ліжками, чистотою і свіжістю. А внизу така ж проста палата в Якимівській центральній районній лікарні, Запорізькій області. Де також абсолютно "безкоштовно" лікуються місцеві жителі. Палата з жахливими матрацами та подушками, розбитими ліжками, брудом і тарганами. У зв'язку з цим у мене виникає питання. Ми для НИХ люди другого сорту? Чи вже третього?", - задає риторичне запитання юрист.

Сверху простая палата в больнице "Феофания". Где совершенно Бесплатно лечатся наши депутаты, министры и сотрудники...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 13 mei 2019

Нагадаємо, український блогер Михайло Шнайдер розповів, з якими картинками у нього асоціюється період правління Петра Порошенка

Як повідомляв портал Знай.ua, юрист і блогер Михайло Шнайдер прокоментував ймовірну відставку Андрія Реви.

Також Знай.ua писав, блогер Михайло Шнайдер закликав українців залишатись людьми.