Побудований путінськими окупантами Кримський міст, щоб об'єднати анексований Кримський півострів з Росією, можуть розвалити постійні удари молній.

Таку теорію висунув директор аналітико-дослідницького центру "Інститут міста" Олександр Сергієнко.

За словами експерта, суть справи в тому, що під впливом блискавок міст втрачає свої несучі якості.

"Якщо блискавка потрапляє в міст, то вона несе руйнування. Тому що на конструкцію впливає висока температура. По суті, це плазма, яка випалює матеріал. Якщо вона не випалить його остаточно, то якість металу або бетону в будь-якому випадку падає, і конструкції втрачають свої несучі якості", – пояснив Сергієнко.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також експерт уточнив, що блискавка може пошкодити навіть міст, який побудовано за всіма правилами.

"Якщо він навіть якісно і добре зроблений, це не допоможе. Єдиним засобом є спеціальні засоби захисту проти блискавки. Але це дуже недешеве задоволення", – уточнив фахівець.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що завдяки "старанням" путінських окупантів в Криму сталася нова катастрофа. На цей раз окупанти вбивають найглибше озеро півострова Донузлав. Місцеві жителі підняли тривогу в соцмережах. Про це стало відомо завдяки повідомленням порталу "Політека".

"На Донузлаві в курортній зоні севастопольська компанія видобуває пісок. На воді бензино-мазутна плівка, дохне риба, техніка постійно шумить", — пише на своїй сторінці в Twitter блогер RoksolanaToday&Крим.

Нагадаємо, свіжі фото Кримського моста викликали істерику в мережі: від туристів просто "ломиться".

Як повідомляв Знай.uа біля Путіна помітили вбитого ватажка бойовиків: містичне фото перелякало мережу.

Знай.uа писав, путінські підстилки святкують тільки їм відоме свято: приїхали на Донбас.