Що означає ім'я Ірина

Ім'я в перекладі з давньогрецької означає «спокій» і «світ».

Який характер у Ірини

Ще з дитинства Іра дуже рішуча і самостійна. Їй більше подобається перебувати з батьком, тому переймає більшість його звичок. Дівчинка дуже здібна, їй не доводиться витрачати багато зусиль, щоб вчитися. Завжди реалістка.

Ірі подобаються фантастичні романи, спорт, але вона не сентиментальна, ніколи не співпереживає героям книг і фільмів. В ній частіше проявляється жорстокість, ніж співчуття.

Ірина. Значення імені та характер

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

На роботі дуже відповідальна і товариська. Ірині легко встановити контакт навіть з незнайомцями. У компанії теж дуже вільно себе почуває, але віддає перевагу чоловікам, жінок вважає нудними.

Ірина також дуже влюблива, але ніколи не втрачає голову, завжди намагається зберігати незалежність від коханого. Чоловіка вибирає дуже рунтовно, а потім віддана і вірна йому. Нею неможливо керувати, швидше вона буде вирішувати, чим будуть займатися її чоловік і діти.

Сумісність з чоловічими іменами

Найкраще відносини складаються з чоловіками: Анатолій, Андрій, Антон, Борис, Володимир, Владислав, В'ячеслав, Геннадій, Іван, Ігор, Климент, Лев, Мартін, Матвій, Святослав, Сергій, Степан, Тихон, Ярослав

Погано і важко будуються відносини з володарями імені: Аркадій, Валерій, Віллі, Давид, Данило, Денис, Дмитро, Омелян, Костянтин, Кузьма, Макар, Митрофан, Семен, Трохим, Тадей, Федот

Знамениті Ірини:

  • Ірина Вільде – українська письменниця, депутат Верховної Ради УРСР 2-го скликання. Очолювала Львівську організацію Спілки письменників України (1965-1966рр.). Відома читачам завдяки повісті «Метелики на шпильках», романамі «Повнолітні діти» та «Сестри Річинські».
  • Ірина Стасів-Калинець – українська письменниця, поетеса, багаторічний політв'язень радянських таборів, діяч дисидентського руху, активістка українського національного і правозахисного руху, філолог. Ірина Стасів та її чоловік Ігор Калинець були близькими друзями відомих дисидентів і політв’язнів.
  • Ірина Волицька – театрознавець, режисер, кандидат мистецтвознавства (1992). Нац. премія ім. Лесі Українки (2002).
  • Ірина Бугримова — перша жінка-дресирувальниця хижаків.
  • Ірина Розанова — актриса театру і кіно.
  • Ірина Аллегрова — радянська і російська співачка, актриса, Народна артистка Росії.

Ірина Вільде

Листівки і поздоровлення з днем Ірини

Вийшла дівчинка Іринка,
Погуляти на хвилинку,
А на носик їй із неба,
Впала дощику краплинка,
Подивилась вверх Іринка,
Лиш малесенька хмаринка,
А на ній немов крупинка,
Ангел гарний як дитинка,
Й білий-білий мов сніжинка.
Він сказав: давай дружити,
Я буду тебе любити,
Завжди буду захищати,
При потребі помагати,
А сьогодні в іменини,
Я вітаю з днем Ірини,
Хай життя буде, мов казка,
Бо з тобою - Божа ласка!

З Днем Ангела Ірину я вітаю,
Всіх благ земних тобі я побажаю,
За душу людяну і простоту,
За добре серце й доброту,
Хай ангел тобі подарує натхнення,
А Бог - людське благословення!

Бажаєм тільки радості в житті,
Вітаємо тебе з Днем Ангела Ірини,
Хай ангел береже тебе завжди,
І йде з тобою по життю стежини!

Хай Іру нашу, ангел вберігає,
І в усьому, завжди, їй допомагає!
Хай тобі Господь із неба,
Додає усе що треба.
Щоб добре серце мала,
І усім допомагала,
Розцвітала, багатіла,
І з роками молоділа.
Друзі щоб добра бажали,
На роботі поважали,
Щоби жити було мило,
Щоб завжди була щаслива!

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.