Школярі наповну готуються до проходження зовнішнього незалежного оцінювання, яке стартує зовсім скоро. А про результати проходження тестування цього року можна буде дізнатися онлайн.

Сайт Politeka дає повну інструкцію, як це зробити.

Тестування в рамках основної сесії ЗНО 2019 пройде з 21 травня по 13 червня. А перші результати можна буде дізнатися вже з 14 червня.

Перші результати оприлюднять таких предметів:

- математика

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

- фізика

- українська мова.

З біологіїта іноземних мов результати мають опублікувати до 20 червня. А до 25 червня оприлюднять результати ЗНО з географії, хімії та історії України.

тестування у школах

Крім того, на індивідуальній сторінці школяра, де подавалсь заявка на складання іспитів, також будуть опубліковані результати. Для цього потрібно зайти до свого кабінету на сайті testportal.gov.ua. Для входу на інформаційну сторінку потрібно ввести номер свого сертифікату та пін-код. Номер і пін-код вказані на картці сертифіката ЗНО.

тест

Також напередодні оприлюденення результатів, учням повідомлять, який буде мінімальний бал по кожному предмету, тоді й буде відомо "здав - не здав".

Ті, хто буде здавати іспити під час додаткової сесії ЗНО 2019 (учасники АТО, переселенці і т.д.), яка пройде з 26 червня по 11 липня, дізнаються результати своїх тестів до 18 липня.

Є два способи, як дізнатися результати тесту онлайн: на офіційній сторінці ЗНО 2019 в інтернеті або через мобільний додаток "Моє ЗНО".

школярі

Нагадаємо, абітурієнтам розповіли деталі вступної кампанії 2019.

Як повідомляв портал Знай.ua, школярам повідомили про старт літніх канікул.

Також Знай.ua писав про те, що школярка здивувала весь світ своїм вбранням на випускний. Головне - з фантазією та своїми руками.