За п'ять років після Революції Гідності США виділили на підвищення обороноздатності українських військ і захист державних кордонів країни понад 1,1 млрд доларів.

Цю інформацію повідомили в четвер, 23 травня, на сторінці американського посольства в Україні. Дані з'явилися через кілька тижнів після того, як США передали ЗСУ два сучасних контрбатарейних радара класу AN/TPQ-36.

"Починаючи з 2014 року, США виділили понад 1,1 мільярда доларів на військову підготовку і обладнання, щоб допомогти обороноздатності України та захисту її кордонів". уточнили дипломати

Крім того, повідомляється, що на знак міцного оборонного партнерства між двома державами полковник збройних сил США Боб Пітерс і голова адміністрації Державної спеціальної служби транспорту генерал-лейтенант Микола Мальков посадили дерево.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Полторак представив нового главу Генштабу ЗСУ: що про нього відомо.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський формує команду: кого і на які посади президент призначив.

Знай.uа писав, Зеленський проведе Всеукраїнський референдум: це питання стосується кожного.