Відомий український ведучий і шоумен Анатолій Анатоліч подає в суд на МАУ. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі. Після того, як знаменитість не зміг потрапити на літак української компанії в Молдові, ведучий "Зе Інтерв'юер" опублікував пост, в якому детально розповів про те, що трапилося.

Так, за словами Анатолія, у нього на руках був квиток з Молдови в Україну, однак вилетіти в Київ він не зміг.

"Сьогодні, наприклад, я з квитком на руках вже не зміг потрапити в літак, тому що мій квиток виявився не в пріоритеті перед групою пасажирів, які летять з пересадкою", – розповів шоумен.

Він додав, що подібне трапляється вже не в перший раз. "Це третій випадок, коли я з квитком цієї шарашкіної контори опиняюся в подібній ситуації. Перший раз, коли я летів у Дніпро пару років тому, вести один важливий захід, мене все ж посадили в літак по дзвінку. У підсумку я летів на місці для стюардеси. Другий раз коли я потрапив в "перепродаж" мені пощастило, і дві людини не потрапили на рейс, і мені дивом дісталося місце в літаку. І ось третій раз не пощастило", – поділився Анатолій Анатоліч.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обурений ведучий повідомив про свій намір подавати в суд на МАУ. Він вважає, що компанія, в якій працюють не професіонали, не має права існувати.

"Щиро бажаю вам швидше закритися і не ганьбити ім'я моєї країни. І так, я подам на вас в суд. І навіть готовий витратити на це гроші і час", – підсумував Анатоліч.

У компанії поки не відреагували на заяву зірки.

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфи. Телезірка поділилася милим селфи, зроблених на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим чином.

Також портал "Знайuа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.