Президент України Володимир Зеленський у День Києва написав зворушливий допис про столицю й зізнався у любові місту. При цьому він виділив найколоритніші риси Києва. Зокрема, Зеленський написав про "запах квітучих лип і шаурми біля метро".

Відповідний допис він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Fcebook.

Я переїхав до Києва у 2003 році. По собі знаю, що у столиці особливі відносини з тими, хто приїхав її підкорювати. Це...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 25 mei 2019

Слова Зеленського викликали хвилю бурхливого обговорення у мережі. Дехто засуджує президента за таке порівняння. А хтось, навпаки, стверджує, що це правда й звично для більшості населення Києва.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Ці крики нашої мережевої еліти, що шаурма, яку згадав Зеленський у своїй заяві, не є запахом Києва, а запахом Москви, тільки в черговий раз показує, що нашій мережевій еліті треба частіше їздити в метро і ходити по вулицях не перебіжками від чергового ресторану до дорогого бутику, а як прості кияни", - написав відомий український політолог Юрій Романенко.

"У кожного свій Київ, ось труба під Майданом або розбита в хлам вулиця Кирилівська - це теж обличчя міста, не будемо про сумне. Я взагалі не врубався, а що не так з шаурмою? Шаурма, денер, кебаб, фалафель - супер їжа!" - йдеться в дописі Сергія Лещенка.

Нагадаємо, що зірка Instagram увічнила Зеленського на дуже цікавому місці: "Моя масть нагадує, що людина може все".

Як повідомляв Знай.uа, оскільки в Україні скоротилася кількість населення, було б доцільно переглянути й кількість народних депутатів, які засідають у Верховній Раді. З такою заявою виступив представник президента Володимира Зеленського у парламенті Руслан Стефанчук.

Також портал Знай.uа писав, колгоспні наїзди Омеляна на Зеленського рознесли в Facebook: "Прищавий юнак".