На Закарпатті було скоєно напад на працівника прикордонної служби. Як повідомляється в поліції, інцидент стався у селищі Солотвино у п'ятницю, 24 травня.

"Близько 5:00 ранку, коли працівник прикордонної служби повертався з роботи, до його будинку під'їхав автомобіль Chevrolet. У салоні перебувало троє невідомих, вони погрожували і намагалися залякати чоловіка", – йдеться у повідомленні.

Один із зловмисників дістав газовий балончик, а прикордонник вистрілив у повітря у цілях самозахисту. Після цього чоловіки втекли з місці злочину.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Як з'ясувалося, до справи причетні троє місцевих жителів у віці 16, 21 та 23 років. На даний момент їх опитують. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення або обмеження волі на строк до п'яти років.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Поліція
Поліція

Нагадаємо, на багаторазового чемпіона світу з кікбоксингу Раміля Ахмедова скоєно замах.

Раніше Знай.uа повідомляв, в Одесі ув'язнені підпалили колонію і втекли.

Також Знай.uа писав, у Києві замінували синагогу.