В окупованому Криму трохи більше третини пляжів (всього їх 460) не готові до пляжного сезону.

Про це говорять самі окупанти з МНС Росії.

Інспекція Криму допустила до експлуатації всього 301 пляж з 460.

"Інспектори оглянули і допустили до експлуатації 301 кримський пляж, на території яких є медичні пункти, буйки, що обмежують зону запливу, а також рятувальні пости з необхідним обладнанням та інформаційні стенди. Всі ці місця відпочинку відповідають встановленим вимогам безпеки. Вони добре організовані для різних видів відпочинку, що дозволить відпочиваючим відчувати себе комфортно та безпечно", – кажуть в інспекції.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

крим
крим

Напередодні міністр туризму Криму Вадим Волченко заявляв, що від 10 до 12% пляжів Криму ризикують виявитися непридатними. Судячи з усього, міністр трохи поплутав цифри – негідних пляжів виявилося набагато більше.

Нагадаємо, Астролог повідав долю Кримського мосту

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кримські активісти залишили зухвале послання ФСБ на плечі у Путіна

Також "Знай.ua" писав про те, що Зеленський готовий до переговорів з Путіним