28 травня в більшості областей України погода буде сонячною, при цьому в західних регіонах очікуються дощі. Температура повітря прогріється до +30. Про це повідомляє відомий народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, в Україні на Трійцю буде жарко, протягом дня температура повітря очікується +25 +30 градусів. У західних областях трохи дощитиме, вдень температура повітря складе +23 +27 градусів.

"Важливий нюанс завтрашнього дня - південний вітер поривчастий, до сильного (крім східної частини). Візьміть це до уваги", - попередила Діденко.

У Києві 28 травня буде дуже сонячно і спекотно. Вдень стовпчики термометра покажуть +26 +29 градусів. Також очікується сильний південний вітер.

"Пилюку носитиме багато і весело, тому окуляри потрібно не забути обов'язково, щоб захистити очі", - написала Діденко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Літо наближається і, відповідно, наближається літня погода. Завтра, 28 травня, у більшості областей України буде сонячно...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 27 mei 2019

Нагадаємо, що Харковом пронісся страшний буревій з градом, в результаті якого вулиці затопило по коліно. Місцеві жителі викладають в мережу фото і відео з жахливими наслідками стихії.

Як повідомляв портал Знай.uа, працівники Укргідрометценру показали дивовижні фото з села Луги на Рахівщині. У населеному пункті 21 травня випав град розміром з яйце.

Також портал Знай.uа писав, що через кліматичні зміни спекотна погода в Україні починається з середини червня і закінчується з 15 серпня до 1 вересня.